Valkokankaan tähdet seikkailevat myös kolikkopeleissä

Valtavan runsaasta kolikkopelien valikoimasta löytyy pelejä jokaisen pelaajan makuun. Pelejä on rakennettu eri teemojen ympärille, ja yksi suosituimmista kolikkopelien genreistä ovat elokuvateeman kolikkopelit, jotka puhuttelevat tietysti etenkin vannoutuneita leffafriikkejä. Monet tunnetuista elokuvista ovat saaneet oman kolikkopelinsä. Niin Hämähäkkimies, Batman kuin Jurassic Parkin dinosaurukset ovat päätyneet seikkailemaan valkokankaan lisäksi myös kasinoiden kolikkopeleihin.Suomalaistenkin pelivalikoimassa löytyy monta elokuvista tuttua nimeä. Elokuvateemaiset pelit pyrkivät pelaamisen ohella viemään pelaajan myös valkokankaiden maailmaan. Elokuviin pohjautuvissa kolikkopeleissä pyrkimys on viedä pelaaja samoihin tunnelmiin kuin itse elokuva katsojan vie. Elokuvateemaisten kolikkopelien käsikirjoittamiseen nähdään paljon vaivaa, ja eikä pyrkimys ole ainoastaan toteuttaa tavallista kolikkopeliä lisäten siihen elokuvista tuttuja hahmoja. Onnistuneet elokuvateemaiset kolikkopelit ovat jotain paljon enemmän!Elokuvan tunteminen ei ole tietenkään este siihen pohjautuvan kolikkopelin pelaamiselle, mutta usein pelit ovat rakennettu siten, että elokuvan tuntevat, löytävät pelistä eri ulottuvuuksia ja syvempiä merkityksiä. Joihinkin peleihin on saatettu jopa kytkeä alkuperäisestä elokuvasta lyhyitä pätkiä, joita pelaaja voi katsoa pelaamisen edetessä. Peli saattaa paljastaa elokuvan tarinan loppuratkaisun, mihin elokuvaa näkemättömän pelaajaan kannattaa varautua jos haluaa säilyttää jännityksen itse elokuvan osalta.Elokuvateemaisia kolikkopelejä löytyy lähes yhtä laidasta laitaan kuin on elokuvia. Alla vain pari maistiaista ja osoitusta pelitarjonnan variaatiosta.

South Park –kolikkopeli

South Park on yksi suosituimmista tv-sarjoista, josta tuli maailmanlaajuinen hitti. Kulttimaineeseen noussut satiirinen ja epäkorrekti animaatiosarja päätyi tv-ruuduilta myös valkokankaalle. Omalaatuinen huumori toimii myös kolikkopelinä!

Zorro-kolikkopeli

Supersankarit ovat tuttu näky leffojen päärooleissa ja moni supersankari nähdään myös tähdittämässä kolikkopelejä. Alun perin sarjakuvista suosioon noussut Zorro on valloittanut niin kirjoissa, animaatioissa, elokuvissa ja videopelissä ja nyt Zorro jahtaa rikollisia myös nimeään kantavassa kolikkopelissä.

Bridesmaids-kolikkopeli

Kolikkopelien tarjonnan rikkautta kuvaa ehkä hyvin myös Bridesmaids -elokuvan hahmojen päätyminen kolikkopeliksi. Peli perustuu valkokankaalla nähtyyn suosittuun romanttiseen komediaan, joten aina elokuvakolikkopelin takana ei tarvitse olla räiskettä ja supersankareita. Leffa voi puhutella enemmän kauniimpaa sukupuolta, mutta pelin bonusominaisuuksia arvostavat varmasti kaikki.